Sınıfımı Temiz Tutarım Yarışmamızın Mart Ayı Pasta Ödülünü Öğrencilerimizle Kutladık

Okulumuzda uygulanmaya devam eden "Sınıfımı Temiz Tutarım Yarışması" Mart ayı performansı ile pasta ödülünü kazanan sınıfımızla, bu güzel başarıyı kutladık.

25.04.2024 342

"Sınıfımı Temiz Tutarım Yarışması" kapsamında bir ay boyunca sınıflarını temiz tutmak için gayret gösteren ve ay sonundaki performansı ile başarıyı yakalayan 5/C sınıfını tebrik ediyoruz. Hak ettikleri ödüle ve sevinçlerine ortak olmak için öğrencilerle beraber sınıf rehber öğretmenleri, rehberlik servisi, okul idaresi bir araya gelmişlerdir. Öğrencilerin göstermiş oldukları dikkatin, emeğin öncelikle diğer sınıflara da örnek olmasını ve hayatlarının her anında kendisini göstermesini temenni ediyoruz.

25-04-202425-04-2024