OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJİ

Dünyanın en ağır yükünü aldık omuzlarımıza. Kardeşini sırtında taşıyan küçük kıza muhabir şu soruyu sorar: "Yükün senin için ağır değil mi?" Küçük kızın cevabı ilginçtir: "Sırtımdaki yük değil, kardeşimdir." İşte bu küçük kızın muhabire verdiği cevapta olduğu gibi biz öğretmenler de bu ağır yüke yük gözüyle bakmıyoruz. Biz sırtımızda ülkemizin geleceğini taşıyoruz. Daha doğrusu ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşıyoruz. Öyleyse ne mutlu bizlere ki ülkemizi geleceğe taşıma sorumluluğunda en önde biz yer alıyoruz. Bu düşüncelerle emekli olmuş, vefat etmiş ve hâlâ çalışmakta olan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Öğrencilerimizden ayrı kutladığımız ilk ve son Öğretmenler Günümüz olur inşallah.

23.11.2020 1341