Mart Ayı Kitap Kurdu ve Ayın Öğrencisi Belgeleri Hak Eden Öğrencilerimize Törenle Takdim Edildi

Okulumuzda düzenlenen "Kitap Kurdu" ve "Ayın Öğrencisi" Projeleri kapsamında sınıflarında Mart Ayı boyunca örnek olan öğrencilere belgeleri törenle takdim edildi.

04.04.2023 418

"Kitap Kurdu" ve "Ayın Öğrencisi" Projeleri her ayın sonunda sınıf öğretmenlerinin gözlemleri ve kitap okuma çizelgeleri sonucunda belirlenmektedir. Sınıflarında örnek davranış sergileyen öğrencilere, isimlerine özel düzenlemiş belgeleri, okulda törenle ve alkışlarla takdim edilmektedir. Mart ayı boyunca sergiledikleri olumlu davranışlar sonucunda belge alan öğrencilerimizi kutlarız.

04-04-202304-04-2023