KARNE MESAJI

Değerli öğretmen Arkadaşlarım, Kıymetli Velilerim ve Sevgili Öğrencilerim; 2021-2022 eğitim öğretim yılının 1. dönemini bitirmiş bulunmaktayız. Geçen sene bu zamanlar pandemi tedbirleri dolayısıyla sizinle karne heyecanı yaşayamamıştık. Bu sene de kar yağışı nedeniyle yine karne heyecanını yüz yüze yaşayamadık. Oysa bugün bu saatlerde okulumuzun cıvıl cıvıl seslerle karne heyecanı yaşaması, hepimiz için çok önemliydi. "Hocam, sivil kıyafetle gelebilir miyiz?" Hocam telefon getirip öğretmenlerimizle ve arkadaşlarımızla fotoğraf çekebilir miyiz?" "Hocam, sizinle bir fotoğraf çekebilir miyiz" gibi sorularla sürekli yanıma uğramanız bize de ayrı bir heyecan oluşturuyordu. Dün tüm olumsuz şartlara rağmen gece saatlerine kadar okulda karnelerinizi hazırladık ve bugun sizleri ağırlayacağımızın heyecanıyla beklemeye başladık. Maalesef hava koşulları buna imkan vermedi. Sevgili öğrencilerim, şimdiden söyleyeyim: 2. dönem sonunda karne günü sivil kıyafetle gelebilirsiniz ve yanınızda telefon getirip fotoğraf çekebilirsiniz. Hepinize iyi tatiller diliyorum.

21.01.2022 1269

21-01-2022