Aliye Ömer Battal Ortaokulu

Vizyon: Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.

Misyon: Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar: Okulumuz 4+4+4 eğitim sistemindeki yeni düzenlemeyle 2012-2013 eğitim öğretim yılında ortaokul olarak eğitim öğretimine başlamıştır.

Saatler: 08.00-14.45
Isınma: Doğalgaz ile ısıtılmaktadır.
Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006, TEKNOFEST
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Ayın Öğrencisi, Kitap Kurdu, Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor, Benim Elim Yardım Eli, En Temiz Sınıf, Anadolu Mektebi Kitap Okumaları, Dyned...
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -

Belgegeçer -

WEB - https://aobortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Saçaklı Mahallesi Şehit Şahin Caddesi No 2 27010 Şahinbey / GAZİANTEP

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Okulumuz tam gün eğitim yapmaktadır.

Yerleşim Yeri - Şehir merkezindedir. Valiliğe yürüme 10 dakika, öğretmenevine uzaklığı 10 dakikadır. Dolmuş, halk otobüsü ve belediye otobüsü güzergahındadır.

Adres - Saçaklı Mahallesi Şehit Şahin Caddesi No 2 27010 Şahinbey / GAZİANTEP

Ulaşım Şehrin her yerinden okulumuza ve okulumuzdan da şehrin her yerine ulaşım kolaydır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz şehir merkezindedir. Valiliğe yürüme 15 dakika, öğretmenevine uzaklığı 10 dakikadır. Dolmuş, halk otobüsü güzergahındadır.