Kurum Adı : Aliye Ömer Battal Ortaokulu
Faks :
WEB Adresi : http://aobortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Saçaklı Mahallesi Şehit Şahin Caddesi Ragıp Oral Geçidi No 2 27010 Şahinbey / GAZİANTEP

VİZYON
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.

MİSYON
Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

BAŞARILAR
Okulumuz 4+4+4 eğitim sistemindeki yeni düzenlemeyle 2012-2013 eğitim öğretim yılında ortaokul olarak eğitim öğretimine başlamıştır.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Doğalgaz ile ısıtılmaktadır.
Öğretim Şekli : İkili eğitim yapılmaktadır.
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 06:20-18:00
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi : Lojmanı bulunmamaktadır.

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz şehir merkezindedir. Valiliğe yürüme 10 dakika, öğretmenevine uzaklığı 5 dakikadır. Dolmuş, halk otobüsü güzergahındadır.
Ulaşım : Şehrin her yerinden okulumuza ve okulumuzdan da şehrin heryerine ulaşım kolaydır.
Yerleşim Yeri Bilgisi : Şehir merkezindedir. Valiliğe yürüme 10 dakika, öğretmenevine uzaklığı 5 dakikadır. Dolmuş, halk otobüsü ve belediye otobüsü güzergahındadır.