Aliye Ömer Battal Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB http://aobortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Saçaklı Mahallesi Şehit Şahin Caddesi Ragıp Oral Geçidi No 2 27010 Şahinbey / GAZİANTEP
VİZYON : Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
MİSYON : Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR : Okulumuz 4+4+4 eğitim sistemindeki yeni düzenlemeyle 2012-2013 eğitim öğretim yılında ortaokul olarak eğitim öğretimine başlamıştır.
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Normal eğitim.
Kantin:
Yemekhane :
Revir :
Bahçe :
Saatler : 12:10-18:00
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz ile ısıtılmaktadır.
Pansiyon : -
Lojman : Lojmanı bulunmamaktadır. Sayısı:0
Servis : -
Ulaşım : Şehrin her yerinden okulumuza ve okulumuzdan da şehrin heryerine ulaşım kolaydır.
Yerleşim Yeri : Şehir merkezindedir. Valiliğe yürüme 10 dakika, öğretmenevine uzaklığı 10 dakikadır. Dolmuş, halk otobüsü ve belediye otobüsü güzergahındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz şehir merkezindedir. Valiliğe yürüme 10 dakika, öğretmenevine uzaklığı 10 dakikadır. Dolmuş, halk otobüsü güzergahındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : Mayıs 2016 Tübitak 4006
Proje Çalışmaları : Okulumuzda, Şimdi Ortaöğretim Tercihi Yapıyor Olsaydım Projesi, Temizlik Alışkanlığı Edindirme Projesi, Kitap Okuma Alışkanlığı Kazandırma Projesi, Kariyer Günleri Projesi olmak üzere 4 temel proje yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : -
Diğer Hususlar :