Sedat FİDANOĞLU - Okul Müdürü

Sedat FİDANOĞLU, 15/02/1985 tarihinde Diyarbakır´ın Çüngüş ilçesinin Çınar köyünde doğdu. İlk ve ortaokulu Çermik Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda okudu. 1999 yılında lise eğitimine başladı ve 2003 yılında Gümüşhane Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen Lisesinden mezun oldu. Aynı yılın eylül ayında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünde üniversite hayatına başladı. 2007 yılında üniversiteden mezun oldu ve 31/08/2007 yılında GAZİANTEP/Şehitkamil Samiye Teymur Emine Ulusoy Ortaokulunda öğretmenliğe ilk adımı attı. Gaziantep´te muhtelif okullarda öğretmenlik ve idarecilik yaptı. Ağustos 2014´te Sütçü İmam Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temel Dini Bilgiler alanında "Kur´an-ı Ker´im´de Nübüvvet ve Mucize Gerçeği" konulu tez çalışmasını tamamlayarak Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 02/10/2019 tarihinde Gaziantep Şahinbey Aliye Ömer Battal Ortaokuluna okul müdürü olarak atandı ve hala bu görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

(342) 230 3139 Eposta