"ŞEHİTLER ÖLMEZ" ŞİİR YAZMA YARIŞMASI

KRİTERLER:

1. Şiir yarışmasına katılacak eserler beyaz çizgisiz kağıda tükenmez kalem ve el yazısı ile yazılacaktır.

2. Yarışmaya katılan eserlerin arka yüzünde öğrencinin adı-soyadı-okulu ve sınıf bilgileri ile eser inceleme komisyonunun ve okul müdürünün imzaları ve onayı yer alacaktır.

3. Her okul kendi bünyesinde oluşturmuş olduğu eser inceleme komisyonunda ilk 3 eseri belirleyecek, okullarda dereceye giren ilk 3 eser okul müdürlüğünce ödüllendirilecektir.

4. Şiir yarışmasında 1.  olan eserler ilçe genelinde okullar arası derece için değerlendirilmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze gönderilecektir.

5.  şiir daha önce ödül almamış ve sergilenmemiş eserle katılım sağlanacaktır.

6. Eserler dereceye girsin girmesin geri iade edilmeyecektir.

7. Okullarda dereceye giren eserler, 10 Mart 2020 Salı günü mesai bitimine kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Temel Eğitim  Bölümüne elden teslim edilecek. Zamanında teslim edilmeyen eserler dikkate alınmayacaktır.

8. Okul Komisyonunun dereceye giren eserleri belirlemesi 09.03.2020

9. Okulların 1. seçilen eserleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etmesi 10.03.2020

10. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü dereceye giren eserleri belirlemesi 13.03.2020

11. Dereceye giren eserlerin ilan edilmesi 17.03.2020

12. Şahinbey Belediyesi tarafından 1. olan öğrencilerimize kol saati, ikincilere eşofman takımı, üçüncülere ariflerin satrancı verilecektir.

03.03.2020 425